Asma's FotoPage

By: Asma Abdul Aziz

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Saturday, 29-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
walimah omar munirah bukit beruang

abangku sudah beristeri
kompang dipalu..pengantin baru...
family
View all 5 photos...


Friday, 28-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
majlis pernikahan omar dan munirah

 
 
 
View all 6 photos...
Alhamdulillah, omar dah selamat diijabkabulkan..
dan alhamdulillah Allah izinkan untuk pergi walaupun lagi sehari nak exam...


Sunday, 4-May-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
mornington peninsula

the maze garden
autumn..cantik
sculpture park walk
View all 17 photos...
the 2nd day of the weekend...here we are...
mornington peninsula yang cantik....

kali ni kami pergi bertiga lagi...sya still demam tak larat nak jalan...
so sibah drive getz biru with me kat sebelah baca peta and saidat kat belakang..
pagi2 lagi kami dah bertolak...yela target nak cover sepanjang peninsula sampai ke sorrento kan....dgn berbekalkan sekeping peta dan tanpa handphone kami bertolak.....

from clayton bertolak ke frankston n exit ke moorooduc highway...pjg jugak highway ni..sesat jugak la sket
then terus ke dromana, stop kat i-site tgk tpt2 menarik yg kena pergi...
sebelum bertolak singgah kat dromana beach dpn i-site...ada colourful boathouses yg cantik2...

then terus ke arthur´s seat...pegi ke the enchanted maze garden...
bergambar di arthur´s seat
ke sunny ridge strawberry park
stop di flinders jetty
bergambar di cape schanck lighthouse...

perjalanan diteruskan ke rosebud, rye dan akhirnya sampai ke sorrento....alhamdulillah Allah izinkan kami sampai ke tpt yg kami plan..di sorrento dapat menikmati keindahan alam...tgk sunset...subhanallah...terus solat maghrib n isya´

back to clayton....org kat rumah dah risau sebab lambat balik n tak bawak handset....


Saturday, 3-May-2008 14:07 Email | Share | | Bookmark
jalan2 ausie

pelicans at davis point, san remo
with pelicans yang tgh lapar
chocolates factory
View all 12 photos...
gamba2 kat philip island, victoria
3rd may 2008

kembara third weekend

this weekend kitorg pergi sendiri...
sibah drive...
from clayton- dandenong-cranbourne-bass-philip island

kami mulakan dgn churchill island...heritage farm..bergambar dgn lembu dan kambing...huh...macam takde je kat malaysia
then kami ke davis point kat san remo just before naik jambatan ke island utk tgk pelicans feeding
lepas tu ke chocolate factory...homemades chocolates..nampak macam best tapi tak beli...too expensive...
then keluar sikit dr common road masuk unsealed road yg berbatu2 utk ke pyramid rocks yang sgt cantik..subhanallah..
berhenti tepi jalan utk bergambar di philip island circuit..ni takde keje...
terus ke the nobbies utk solat, lunch and tgk seals tapi tak nampak sekor pun...tapi alhamdulillah dpt tgk sceneries yg sgt cantik....kagum dgn ciptaan Allah especially bile tgk ombak2 yg sgt kuat menghempas batu...subhanallah...
terus ke cowrie beach sbb sibah nak pgg air laut australia..
tpt jam 5ptg kami terus ke penguin parade yg entry fees nye sgt mencekik 20dollars utk tgk little penguins....tapi alhamdulillah dapat tgk penguins...cukup la once in a lifetime..satu lagi keunikan ciptaan Allah..suka tgk penguins yg sgt berhati2 b4 naik ke darat adn bergerak in jamaah...subhanallah....


Saturday, 26-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Adelaide

 
 
 
View all 11 photos...
we arrived Adelaide at about 8pm and straight to akhawat´s house...rumah balqis, alia, fiza and syidah...the house is big and there are only 4 of them staying there....thanks to adik2 yg tumpangkan, masakkan bekal, bawak jalan etc etc..moga Allah membalas jasa adik2...
sangat rasa ukhuwwah yg terikat kerana Allah

the nextmorning, Ummu brought us to Victor Harbour, a very beautiful and breezy island....
before that we stopped at the Urimbirra wildlife Park....the place where my dreams come true...hehe....play w the kangaroos and koalas...comel sgt...gerammmm....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net